Anlaşmalı Kurumlar

İMED Dernek Yönetimi olarak;

Kuruluş ve amacımıza uygun şekilde, üyelerimizin istifade edebilmeleri için çeşitli anlaşmalar yapmaktadır. Protokolleri devam eden veya güncellenen anlaşmaları bu sayfadan takip edebilirsiniz. Eğer kurum veya firma temsilcisi iseniz bizimle irtibata geçebilir üyelerimize fayda sağlayabilecek anlaşmalar imzalayabiliriz.

Medipol Hastanesi

Esenler Medipol hastanesinde üyelerimize anlaşmamız vardır.

SGK’lı Hastalar için;

• Teşhis hizmetlerinde hasta farkı üzerinden %20
  • Müdahalelerde hasta farkı üzerinden %20
  • Operasyonlarda hasta farkı üzerinden %20
  • Ambulans hizmetlerinde cari fiyat üzerinden %20
  • Dış hizmetlerinden (ilaç malzemeleri hariç) hasta farkı üzerinden %10

Ücretli Hastalar için;

• Teşhis hizmetlerinden cari fiyat üzerinden %15
  • Müdahalelerden cari fiyat üzerinden %20
  • Operasyonlardan cari fiyat üzerinden %20
  • Ambulans hizmetlerinden cari fiyat üzerinden %20

NOT: Üyelerimiz hastanede başvuruları esnasında üye kimlik kartlarını beyan ederek indirimlerden faydalanabilir.

A&A Hukuk Bürosu

Dernek Yönetimi olarak;
Kuruluş ve amacımıza uygun şekilde, üyelerimizin görev nedeniyle başlarına gelebilecek her türlü hukuki sorunun çözüme kavuşturulabilmesi için A&A Hukuk Bürosu ile 06.03.2013 tarihinde hizmet anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmaya göre;

• Üyelerimizin görevlerini ifa ederlerken başlarına gelebilecek herhangi bir hukuki sorunun çözümünde, bila bedel (bedelsiz) hukuk danışmanlığı ve davalarının takibi derneğimiz aracılığıyla sağlanacaktır.
  • Dernek üyelerimizin görevin ifası esnasında şehit olması yada cismani zarara (sakatlık, maluliyet vb) uğramaları halinde 1. derece yakınları da derneğimizin anlaşmalı hukuk bürosundan aynı hizmeti alabileceklerdir.
  • Üyelerimiz ve 1 derece yakınlarının görevle ilgili olmayan hukuki sorunlarında avukatlık ücreti tayininde %50 indirim sağlanacaktır.

Detaylı Bilgi İçin
Tel : 0212 534 21 16